luni, 27 decembrie 2010

Imunitatea te apara de fericire

Chiar daca vine in rate, fericirea vine in diverse forme iar daca astepti sa fii pregatit in momentele spontane in care apare, nu faci altceva decit sa ratezi o rata a ei. Momentele ei, din pacate nu se repeta, iar imunitatea pe care ti-ai dezvoltat-o te apara de diverse persoane care-ti pot provoca fisuri singeroase in inima, dar fara aceste fisuri, fara fel de emotii, rosul inimii tale se inchide pina cind negrul iti cuprinde si zimbetul. Anumite dorinte se refuleaza, parti negative ale tale se ascund si tocmai din lipsa lor le atragi in persoanele in care pui sperante. Asa ajungi de devii imun iar daca faci efortul sa acorzi o sansa, o faci atunci cind nu mai este nimeni.

Fericirea sta intr-un sarut inghetat, pe care daca incerci sa-l incalzesti inainte ca el sa-ti incalzeasca buzele, pierzi fericirea din moment, fericirea nu e mereu calda dar iti ofera caldura de care ai nevoie.

Nu vei fi niciodata pregatit pentru fericire, lasa insa fericirea sa te pregateasca,las-o sa intre in viata ta chiar si daca te trezeste din cel mai dulce somn. Imunitatea pe care ai dezvoltat-o inteligent si care iti aduce apelative precum "slippery" te face sa-ti doresti la un moment dat sa stai cu palmele strinse sa prinzi momentele dar ele sa se prelinga printre degetele inclestate de durere si tristete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A apărut o eroare în acest obiect gadget