luni, 21 decembrie 2009

grateful

A trecut, am facut 22 de ani. Nu m-am ascuns, desi asta incerc sa fac in fiecare an. Nu am reusit sa ma ascund pentru ca am oameni in jurul meu, am oameni buni. Un singur lucru am reusit sa fac in viata asta, sa-i gasesc pe ei. Si ei m-au regasit pe mine, pe 9 decembrie.

Urasc aniversarile, dar aceasta zi mi-a reamintit de prima tigara fumata alaturi de Anca, de zilele de copilarie alaturi de Irina si de Nina, de studentia petrecuta cu Dana si Otilia si de timpul pierdut dar recuperat alaturi de Andra.
Cezar, primul baiat care m-a facut sa vad ca exista prietenie intre un baiat si o fata, una pretioasa. Robert care-mi aminteste mereu cata boemitate exista in oamenii din jurul meu. Bogdan, care nu uita nicioadata. Dan, prima mea iubire. Flory, Paula, Adry si Roxana, prietene alaturi de care m-am format. Andreea, cea care e mereu acolo.

Alina, care ma face sa ma duc zilnic cu placere la munca si care vede in mine ceea ce eu nu pot vedea. Anca, care ma motiveaza mereu. Cristina si Crina, cele care imi deschid drumul spre noi prietenii.
Tot de ziua mea am primit si o calatorie imaginara, spre fericire, spre Bucuresti. Multumesc Crina.

Toti acestia si altii,alaturi de o familie minunata inseamna Totul.

Un comentariu:

  1. eu zic sa ii multumesti prima si prima data, lu Alexandra Anita, fata aia draguta care rade cu gura pana la urechi la glumele unei "Gaini batrane" si care are o sumedenie de prieteni pentru ca Ea este ....Alexandra Anita, THE ONE AND ONLY:d

    RăspundețiȘtergere