vineri, 15 aprilie 2011

Bulls from creepy boys!

"Dupa toate astea caut o fata alaturi de care sa ma linistesc, acum stiu ce vreau si stiu ca tu ma poti schimba". Recenzia cartilor pe care le citesc pe orizontala intr-un timp record este urmatoarea: un mare doritor de imaginea unui badass, rau si de neatins, recurge la povesti visate in cele mai dulci nopti pentru a impresiona doritoare de "schimbat barbati". Intr-un limbaj mai elevat este povestit trecutul care in esenta este acesta: am baut ca un porc, am muncit pentru a fuma tot ce arde, am aspirat cu nasul si praful de pe mobila, am mai muncit si inventat povesti cu mosteniri pentru a imbata diverse "pisi" pentru a prinde pisi in asternut iar acum am nevoie de o schimbare. Iar tu esti schimbarea.

In primul rind premisa de la care pornesc acesti "barbati" este gresita. Femeia nu este un "switch button". Este adevarat ca in multe femei este insamintata ideea de unicat si de dorinta de a insemna ceva si de a schimba pe cineva. Tot adevarat este si ca multe exponate ale sexului frumos uda aceasta saminta destul de des pina ajunge un tufis. Cind povestea cu mostenirea nu mai functioneaza atunci rasare tufisul si exponatul cade in plasa emotionala pentru a recladi ego-ul ciuruit de un fals mostenitor. Insa finalul este acelasi. Scirba. Femeia accepta si adevarul, greu de crezut. Si mai greu de crezut este ca te poate adora neconditionat.

Daca inainte femeile aveau nevoie de apa pentru a inghiti povestea schimbarii, acum au nevoie de un shot cu dimeniunile unui butoi si sa fie absint, da?

Si in cazul in care gasiti un "switch button", maximum dupa o luna sinteti parasiti de la switch pentru ca pisi este doar un buton care are nevoie de click. And the bulls goes on and on, till when? Yeah, it's hard to be a man.

2 comentarii: