marți, 15 martie 2011

Ce faci pe 17 Martie?


Spune-mi ce faci pe 17 martie ca sa iti spun daca ne vom intalni si ne vom bucura impreuna de oportunitatile de studiu in strainatate prezentate la cel mai mare targ de universitati din Romania- Romanian International University Fair!

Editia de primavara a targului RIUF va avea loc la Iasi, in mai putin de o saptamana, la Hotel Unirea Iasi, in intervalul orar 10- 18.

Vom afla mai multe despre modalitățile prin care studiile în străinatate devin la fel de accesibile financiar precum cele din România, prin programele de burse și împrumuturi oferite de instituții internaționale.

Am rasfoit cateva brosuri si site-ul evenimentului, www.riuf.ro, si am vazut cu incantare ca cea mai spectaculoasă ofertă vine din Danemarca, unde școlarizarea este gratuită, studiile fiind finanțate de guvernul danez. In Olanda, studenții au șansa de a studia într-o manieră mult mai practică, datorită sistemului de predare al universităților de științe aplicate și facilităților deosebite puse de școli la dispoziția oricărui elev. In Marea Britanie, odata admis la o universitate de stat, un student român poate să-și finanțeze taxele de școlarizare pentru un program de licență printr-un împrumut pe care îl acordă guvernul acestei țări tuturor cetățenilor UE. Condiții de finanțare extrem de avantajoase sunt oferite și de Franța și Germania.

Organizatori evenimentului s-au gandit si la tinerii patrioti, care nu vor sa paraseasca tara, asa ca la targ va asteapta si Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi, Universitatea de Medicina “Gr. T. Popa” si Universitatea Petre Andrei.

Cititi mai multe pe www.riuf.ro sau intrebati-ma pe mine!

Abia astept sa ne vedem pe 17 martie, la RIUF, la Iasi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu