sâmbătă, 13 martie 2010

La multi ani! 20 de ani de emisie Radio Vox T!

Am zis si am ascultat aceasta urare toata ziua si inca nu realizez. Cel mai longeviv radio privat din Romania mi-a permis sa-i adresez aceasta urare din interior si sa simt ca am adus si eu ceva intr-un an si jumatate de cind petrec patru ore zilnic ridicand, coborand calea si apasand on air pentru a vorbi cu voi. Un radio cu o istorie impresionanta, un radio care a adus libertatea tinerilor de a-si exprima parerile dupa o perioada gri, necunoscuta mie dar colorata la fel de gri. Am fost invatata si la randul meu am invatat pe altii sa faca ceea ce este astazi radio Vox T. Oameni extraordinari imi condimenteaza zilnic viata cu muzica si cu vorbe mari.

Astazi am retrait emotiile pe care le-am avut in prima zi in care mi-am lasat vocea sa zboare spre voi pe 104 FM in Iasi si 102,2 FM in Pascani. Alina Cojocaru, Razvan Alistar, Alex Popa, Andrei Rotariu, Anca Loghin, Betty Onisei, Johny si Ionut Lazar sint oamenii de la care am furat, am invatat si am ascultat. Unii au plecat, altii au ramas si am transformat o relatie care a inceput prin a imparti cafeaua si tigarile, intr-o prietenie speciala cu Alina. Respectul meu ramane constant pentru doamna Mihaela Padure care reuseste sa ne tina acolo si sa facem treaba buna.

Muzica nu se asculta, se simte si o simtim impreuna pe frecventele radio

3 comentarii:

  1. La multi ani, draga mea! Toti imi sunteti foarte dragi!!! :X:X:X:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani VoxT-ului si oamenilor de acolo! Va stiu inca de cand emiteati din Tudor. Se vede treaba ca faceti treaba buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim, multumim, promitem ca vom continua cum putem mai bine sa ducem mai departe cu pasiune pentru muzica ceea ce altii au inceput.

    RăspundețiȘtergere