marți, 5 ianuarie 2010

Lumea noastra

Era odata ca niciodata o fata simpla care avea sapte prietene. Ultimul an de liceu si l-au petrecut impreuna, fugeau impreuna de la “pregatire” si de la ore si se intilneau zilnic. Poate nu ca in Sex and the City, la o anumita cafenea, dar casele lor erau mereu incapatoare. Si in jurul unei mese plina de cafele si scrumiere se povestea, se asculta si se intra intr-o lume a lor, o lume magica. Si erau acolo mereu, una pentru cealalta.

A trecut liceul, au schimbat orasul si anii de facultate s-au conturat intr-o lume doar a lor, lume in care au locuit impreuna si au conturat amintiri comune. Acum se vad rar, unele au schimbat orasul, altele tara , dar noaptea dintre ani le-a readus acolo in lumea lor. Flory, Roxana, Andreea, din nou Andreea :-), Irina, Paula, Adry si Ada . Toate s-au reintilnit pe 31 decembrie, iar pe Adry au avut-o in gind.

Si au facut ce stiu ele cel mai bine, au petrecut. Sa le numaram acum.















Flory si Roxana
















Paula
















Irina
















Andreea
















Andreea, din nou :)
















Adry, cea la care ne-am trimis gindurile.

3 comentarii:

  1. cuvintele tale fac ochisorii sa lacrimeze...toate sunteti frumoase dar surioara mea Adry este mai speciala si sunt mandra deoarece prin ea te-am cunoscut pe tine,Ada si pe fetele din povestea ta...

    RăspundețiȘtergere