vineri, 6 noiembrie 2009

Can you meet me halfway?

Mereu exista un drum. Un drum pe care ni-l facem singuri in viata, cu sau fara ajutorul celorlati. Si mai exista un drum, cel dintre tine si El. Va leaga la jumatatea lui, numai ca deseori nu putem vedea jumatatea, si unul dintre voi o depaseste, iar celalalt asteapta sa fie intimpinat. Se zice ca in dragoste nu exista limite. Nu exista, atunci facem.

Daca intilnirea dintre tine si el nu este la jumatate, atunci nu este sa fie. He’s just not that into you. Suna cunoscut? Un film care, cu siguranta, trebuie vizionat cel putin o data. Este descris drept “o comedie romantica care evidentiaza prapastia tot mai larga dintre cele doua sexe si neintelegerile care apar adeseori in viata de cuplu, lansand provocari de a incerca sa interpretezi corect diverse comportamente umane”. Joaca si Ben Affleck. ;;-)

Revenind la masurile despre care am aberat pina acum, cind simti ca ai ajuns la jumatate asculta ultima piesa semnata The Black Eyed Peas – Meet me halfway. Nu e o piesa extraordinara, probabil e doar una de moment, dar are un mesaj care suna cam asa: Took my heart to the limit, and this is where i'll stay.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu